Home Aragaz Zanussi
Aragaz Zanussi
Aragaz Zanussi PDF Imprimare Email
Aragaz Zanussi
Scris de adrian86   
Vineri, 25 Martie 2011 14:20

Noul aragaz Zanussi ZCV663M - cel mai recent produs din gama produselor Zanussi

Zanussi lanseaza o gama noua de masini de gatit, in aprilie 2011, toate frumos concepute, cu linii elegante si manere noi. Aragazurile Zanussi sunt disponibile intr-o gama de latimi: 55cm si 60cm pentru ambele tipuri atat electrice cat si pe gaze deopotriva. Aceste noi modele de aragazuri Zanussi au o capacitate mai mare a cuptorului astfel incat mai multe feluri de mancare pot fi gatite simultan. Mai mult, ambele cavitati fac parte din clasa energetica "A", ceea ce permite economisirea costurilor si protejarea mediului.

Aragazul Zanussi este simplu de utilizat avand controlalele de accesare pozitionate in partea de sus. Partea din fata a plitei permite accesul usor utilizatorilor si impiedica accesul celor mici. Ambele cavitati ale aragazului Zanussi beneficiaza, de asemenea, de profilul “acces usor” cu ferestre mai mari de vizualizare, ceea ce va ajuta sa vedeti ce este gatit fara a va apleca.

Aragazul Zanussi ZCV663M
Varful gamei nou aparute este aragazul Zanussi ZCV663M. Disponibil atat in varianta din otel inoxidabil cat si culoarea alba, acesta este o alegere ideala pentru cei carora le place sa experimenteze si sa incerce diferite retete. Acest aragaz Zanussi multifunctional combina toate avantajele gatitului cu ajutorul aerului cald recirculat conventional cu caracteristici si functii suplimentare cum ar fi optiunea "pizza" si grill-ul termic.

Aragazul Zanussi intelege, de asemenea, importanta sigurantei in bucatarie. Acesta este motivul pentru care aragazurile Zanussi au un numar de caracteristici de siguranta concepute pentru a va simti in siguranta. Usile aragazului sunt duble si racite cu aer care reduce temperatura emisa in exterior pentru un plus de siguranta si confort. Indicatorii reziduali sunt de asemenea, un element cheie de avertizare de siguranta atunci cand aragazul Zanussi cu placa ceramica este inca fierbinte.

Ultima actualizare în Miercuri, 15 Iunie 2011 14:46
 


Sondaje

Ce firma care produce si aragaze preferi?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com